Velkommen

Velkommen til En bogorms strikkerier.
På denne blog vil du kunne følge med i mit liv. Det vil sige du får lov til:
At se hvad jeg strikker.
Læse om bøger, som jeg har læst.
Følge med i hvordan Esben vokser.
Garnforbrug
lørdag den 8. maj 2010

Hjemme igen

Så er jeg tilbage, efter en tur til Oslo med arbejde. Jeg glemte alt om at få taget billedere. Jeg sattes på at jeg kan låne lidt af de kollegaer der husker bedere....

Vi tog af sted torsdag eftermiddag med Oslo-båden fra København og startede med oplæg fra et par cheffer i diskoteket... det var som alvorligt nok det der blev sagt. Ved 21-tiden var der buffet og jeg var bare sulten. Efter endt spisning blev vi vist ned til natklubben hvor der var kaffe.
Fredag morgen, stod den på stor morgenmadsbuffet, med rigtige blødkogte æg. Efter ankost til Oslo, var jeg på holdet der tog på byvandring. 2 timer rundt i Oslo, det var en god guide og spændende at høre om byens udvikling. Efter rundtturen fandt et par styk af os et udendørs serveringssted og fik lidt at spise og drikke.
Jeg gik videre med en redaktør, med hang til garn, på jagt efter garn og vi fandt garn og ja, der blev da også købt lidt med hjem.
Vejret var helt vildt lækkeret med høj sol og ikke for meget vind, så vi endte med at side på havnen og spise is.
Fredag aften fik vi 3-retters menu kl. 18 - et super tidspunkt at spise på. Derefter var der fri dans..... jeg havde meget øm føder og ikke til dans, så jeg listen af før midnat.
På trods af mit tidlige retræte, så er jeg pænt træt i dag - har fået en morfar inden på sengen.

Tak for jeg pæne ord om stjernesjalet. Det er stikket i Kauingarn og har en vægt på 175 gram. Hvor utroligt den ende lyder er det faktisk garnet det lavet farveskift på det helt rigtig tidspunkt. Jeg startede på et nyt nøgle allernederst og derfor fik det en grå kant, i stedet for en sort - nøglerne var ikke rullet ens op...
Opskriften findes her på flere sprog inklusiv dansk.
Det var godt jeg fik det færdigt, der er ikke supervarmt på en færge. Det kommer helt sikkert i brug på den køllig sommeraftener.

1 kommentar:

  1. Lyder som en dejlig tur I har været på.
    Mange tak for henvisningen til sjalet på dansk.

    SvarSlet